Over Ons

INNER COMPANY

Rilana Acda is de trotse oprichter en eigenaar van Inner Company. En toch gaat dit stuk ‘over ons’, want dankzij een groot netwerk kunnen we gemakkelijk opschalen. Inner Company is dan ook een bedrijf dat omvangrijke opdrachten aankan.

EXECUTIVE COACH RILANA ACDA

Rilana bezit het empathisch vermogen om een veilige en vertrouwde omgeving te scheppen. Ze is in staat te schakelen tussen benaderingswijzen, zodat er met iedereen wel een ‘klik’ is. Rilana is een gesprekspartner op niveau en acteert op basis van gelijkheid. Ze is integer, betrouwbaar en doortastend. Door direct te zijn als het moet, zorgt ze ervoor dat het doel van de coachee wordt bereikt.

Rilana heeft bijna 20 jaar commerciële en leidinggevende ervaring (high performance teams tot 40 FTE) bij diverse complexe nationale en internationale organisaties binnen de FMCG en IT branches. Ze volgde een tweejarige Executive Master aan de Universiteit van Utrecht, gespecialiseerd in Management & Organizational Development.

Deze opleiding is gebaseerd op dieptepsychologische inzichten en focust op de verborgen processen in organisaties. Ook is zij geaccrediteerd voor Insights Discovery. Rilana is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont in Utrecht. Ze is een enthousiaste sporter en reist veel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.