methodiek

Wij helpen je jouw doel te bereiken

Ben jij op zoek naar een coach die jou daadwerkelijk verder helpt? Waarbij je concrete resultaten boekt? Inner Company werkt met een zelf ontwikkelde methode die al bij zeer veel coachees effectief is gebleken. De methode komt direct voort uit onze academisch opgedane kennis en is verfijnd door onze praktijkervaring in allerlei sectoren.

werkwijze

Wij leveren maatwerk. We beginnen altijd met het opstellen van jouw doelstelling(en). Wat wil je bereiken? Met deze vraag gaan we actief aan de slag. Je volgt coachingssessies, doet oefeningen en maakt opdrachten. 

JIJZELF ALS MIDDELPUNT

In onze methodiek sta jij altijd centraal. Voor een goed zelfinzicht kijken we naar de relatie tussen jou en de ander, én hoe jij functioneert in het systeem. Al deze perspectieven haken in elkaar en geven inzicht in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 
Neem vrijblijvend contact op!

Missie

Inner Company gelooft dat iedereen vanuit innerlijke kracht in staat is om patronen te doorbreken die belemmerend werken op groei en ontwikkeling.

Visie

Inner Company helpt bij het ontdekken van waardevolle inzichten. Daardoor kun je de juiste, fundamentele keuzes gaan maken. Ieder mens kan groeien door het heft in eigen handen te nemen.

Resultaat

Met de inzet van ons coaching programma krijg je helder wie je bent, hoe je nieuwe doelen stelt en kunt behalen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.